MERSİN’İN HER YERİ MODERN İÇMESUYU VE YAĞMURSUYU HATLARINA KAVUŞUYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Yenişehir ilçesi 26. Cadde ile Hüseyin Okan Merzeci Kavşağı içmesuyu, yağmursuyu deplasesi (yerini değiştirme) ve Eğriçam Mahallesi 1. Etap içmesuyu şebeke rehabilitasyon yapım işine başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla söz konusu bölgelere modern içmesuyu ve yağmursuyu hatları kazandırılıyor.
Yenişehir ilçesi Göçmen Kavşağı’na yapılacak olan katlı kavşak dolayısıyla MESKİ Genel Müdürlüğü, 26. Cadde, Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ve Eğriçam Mahallesi’ni kapsayacak deplase çalışmalarına başladı. Çalışma kapsamında, yeni yapılacak katlı kavşağın geçeceği yolun altında bulunan yağmursuyu ve içmesuyu hatları yenilenerek taşınıyor.
MESKİ’nin sözleşme bedeli 12 milyon 973 bin lira olan yapım işi kapsamında 27 bin 575 metre muhtelif çaplarda HDPE boru imalatı, 3 bin 104 metre çelik boru imalatı, 2 adet vana odası, 1225 adet muhtelif çaplarda abone bağlantısı ve 339 metre betonarme kutu menfez ile yağmursuyu hattı yapılması planlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir