Aday mühendislerin hizmet içi eğitimleri başladı

Bölge Müdürlüğümüz 2022 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında Aday Mühendis hizmet içi eğitimleri başladı.

Eğitime, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Beyhan Altıntaş, Personel Şube Müdürü Mustafa Öcal ve aday orman mühendisleri eğitiminin açılışına katıldı.

Bölge Müdürü Yalçın, Hizmet içi eğitimde aday mühendislere “Birçok sınavdan geçerek Orman Genel Müdürlüğü teşkilat bünyesi ekibi içinde yer aldınız. Orman Genel Müdürlüğü Mühendisleri olmanızdan dolayı da hepinize tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, bu hizmet içi eğitiminde ayrıca faydalı olmasını canı gönülden diliyorum. Bu eğitimler almış olduğunuz temel bilgilerle uygulamanın örtüşmesini sağlamak için yapılan eğitimlerdir. Orman Genel Müdürlüğümüzün görevleri, ormanlarımızın öncelikli olarak korunması, ormanların geliştirilmesi ve orman alanlarının genişletilmesi şeklinde ifade edilir. Bizler de Orman Genel Müdürlüğümüzün görevleri doğrultusunda üzerimize düşeni her birimiz ayrı ayrı yaparak, bu teşkilatta bulunmamızın gereğini yerine getirme gayreti içerisinde olmalıyız.” dedi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak yeni ekip arkadaşlarımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni eder, tüm meslek hayatı boyunca görevlerinde başarılar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir