CHP’li Levent Gök, “Roboski: Uludere’nin Gözyaşları” kitabını Mersinliler için imzalayacak

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ankara Milletvekili Levent Gök, “Roboski: Uludere’nin Gözyaşları” kitabını 8 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Mersinliler için imzalayacak.Roboski olayını yargı sürecinden ailelerinin yaşadıklarına kadar birçok boyutuyla okurlara sunan Levent Gök, kitaptan elde edilen geliri de yaşamını yitiren yurttaşların ailelerine bağışlayacak.
CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, okurlarıyla buluşmak için Mersin’e geliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önsüzünü yazdığı “Roboski: Uludere’nin Gözyaşları” kitabını okurları için imzalayacak olan Levent Gök, söyleşi programıyla da Mersinlilerle bir araya gelecek. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de düzenlenecek söyleşi ve imza gününe tüm kitapseverleri davet etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kaleme aldığı önsözde şu değerlendirmeleri yaptı: “Hukukun üstünlüğüne inanıyoruz, adalet kavramının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ankara Milletvekilimiz Levent Gök, bu olayı bir uzman gibi, iğneyle kuyu kazar gibi araştırdı, bütün ayrıntılarıyla değerlendirdi. Olay kapatılmak isteniyor ama bu arkadaşımız ‘Hayır, bu olayı kapatamazsınız, burada insanlık dramı var.’ diyor. Hafızamızı tazeleyen, tarihe not düşen, büyük bir acıyı unutturmayan bu kitabından dolayı Levent Gök’ü kutlarım.”
Levent Gök’ü Mersin Yenişehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “CHP Ankara Milletvekilimiz Levent Gök, hepimizin yüreğini yaralayan Roboski faciasının yansımalarını ustaca kaleme almış ve unutulmaması adına tarihe çok önemli notlar düşmüş.Mersin Yenişehir’de okurlarıyla buluşacak olması çok kıymetli. Tüm hemşehrilerimizi imza günü ve söyleşi programına bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir