MERSİN BÜYÜKŞEHİR, EŞİT HİZMETİNİ HER NOKTAYA GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol, Yapım ve Bakım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, bozuk zeminleri nedeniyle ulaşımda sorun yaşatan cadde ve bulvarlarda asfaltlama çalışmalarına, tüm hızıyla devam ediyor.

Diğer kurumların altyapı faaliyetlerinin tamamlanması ile kilitli parke taş döşeli olan ve oldukça kötü durumda bulunan Tarsus’taki Toros Caddesi üzerinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından kapsamlı faaliyet gerçekleştirildi.

Mithatpaşa Mahallesi sınırlarında bulunan ve 700 metre uzunluğundaki cadde üzerinde önce bozuk zemin söküm işlemi uygulayan Büyükşehir ekipleri, ardından zemin ıslah ve düzenleme işlemini yerine getirdi. MESKİ ekipleri tarafından içme suyu hatlarının yenilenmesi ve yağmursuyu hatlarının revize edilmesinin ardından, sıcak asfalt dökümü yapıldı. Eski yapı yerleşimin yoğun olduğu bölgede bulunan cadde üzerinde, kaldırım döşeme işlemi de gerçekleştirildi.

Mithatpaşa hemzemin geçidi ile Gazipaşa Köprüsü’nü bağlayan ve oldukça yoğun şekilde kullanılan Toros Caddesi’nde Büyükşehir ekipleri tarafından yapılan çalışmalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Muhtar Borlukan: “Kaliteli hizmet he zaman iyidir”

Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Muhittin Borlukan, “Mahallem adına, Toros Caddesi’nin yapımında emeği geçen, öncelikle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanım Vahap Seçer’e ve çalışan ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Bu caddemiz Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Şehitler Caddesi’ni birleştiren bir cadde. Gerçekten çok kötü durumdaydı. Sağ olsunlar bu soruna el attılar ve projeyi yaptılar. Kaliteli hizmet her zaman çok iyidir. Vahap Seçer Başkanımızın öncülüğünde de; asfalt, yol ve kaldırım yapımında çok kaliteli bir hizmet görüyoruz” dedi.

“Yol önceden toz ve taşlıktı, şu an yapılan çalışmalar çok güzel”

Mahalle esnaflarından Ali Yıldırım ise, caddenin eski durumunda büyük sorunlar yaşadıklarını söyleyerek, “Bu cadde önceden tozdu ve taşlıktı. Yani arabalarımız geçerken bayağı etkileniyordu. Şu an yapılan çalışmalar çok güzel. Vahap Başkan’dan da memnunuz zaten” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir