CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN VE CUMHUR İTTİFAKI’NIN SEÇİM BAŞARISI TOROSLAR’DA DA COŞKUYLA KUTLANDI

Mersin Toroslar’da, tüm Türkiye’de olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin 2’nci turunda elde ettiği başarı coşkuyla kutlandı.

MHP Toroslar İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen kutlamalarda, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da hemşehrileriyle kucaklaştı, coşkuya ortak oldu.

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Ülkü Ocakları Başkan Yunus Emre Tugay, MHP Toroslar KAÇEP Başkanı Nilüfer Temiz’in ev sahipliğinde düzenlenen ve partililerin katıldığı kutlamalara; vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek sloganları atan vatandaşlar, ilçenin caddelerinde araçlarıyla konvoy yaparak, kutlamalara renk kattı.

Başkan Yılmaz, partililer ve hemşehrileriyle ile birlikte halay çekerek Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Cumhur İttifakının başarısını kutladı.

“CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN SEÇİM ZAFERİNİ KUTLUYORUZ”

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan; “Kazanan Türkiye’dir. Toroslar, Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman mahcup etmedi. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“TEŞEKKÜRLER TÜRKİYEM”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da; “Bugün bir kez daha milli irade ve demokrasi kazandı. Aziz milletimizin iradesi ve güvenoyuyla Cumhurbaşkanlığı’na yeniden seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, Yeni Türkiye Yüzyılı’nın ülkemizin gücüne güç katmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’na, Cumhur İttifakı’nın kazanımlarına ve yüksek hedeflerine inandıklarını kaydederek, tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Yılmaz; “28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı Seçimi’nin 2’nci turunda yeniden Cumhurbaşkanımız seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. 28 Mayıs akşamı hep beraber zaferi kutlayacağız demiştik. Bu zaferi, hemşehrilerimizle birlikte coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Cumhur İttifakı’nın mimarları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi saygıyla selamlıyorum. Allah başımızdan eksik etmesin, sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partimizin il ve ilçe başkanlarına, sandık görevlilerimize, delegelerimize, hangi makamda ve görevde olursa olsun fedakârca çalışan herkese Toroslar, Mersin ve Türk Milleti adına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir