VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NDA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı’nda; Vergi Dairesi Başkanı,Grup Başkanları ve Vergi Daire Müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde İlimiz genelinde yürütülen çalışmalar, mükelleflere sunulan hizmetler, vergi denetimleri ve ilgili diğer hususlarda hakkında Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal’dan brifing aldı. Bahse konu toplantıda, yerine getirilmekte olan iş ve işlemler ile vatandaşlarımıza sunulan işlemler ve yapılan denetimlere ilişkin değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Mersin Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı, Gelir Kanunları, Gelir Kanunları Usul ve Tahsilat, Mükellef Hizmetleri, Strateji ve Hukuk ve İhtilaflı İşler, Denetim, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Grup Müdürlüğü ve İlimiz genelinde 11 Vergi Dairesi ile 4 Mal Müdürlüğümüzde toplam 777 personel ile hizmet vermektedir. İlimiz genelinde 101.140 gelir vergisi, 22.247 kurumlar vergisi ve 688.285 motorlu taşıtlar vergisi mükellefi bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir