BÜYÜKŞEHİR’LE MERSİN’İN YOLU HEP AÇIK

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’nin Tarsus’tan Anamur’a kadar sürdürdüğü asfalt çalışmaları sayesinde Mersin konforlu, güvenli ve yepyeni yol ağlarına kavuşuyor. Son dönemde yürütülen çalışmaların bir durağı da Mezitli İlçesi oldu. İlçeye bağlı Yeni Mahalle’nin 33194 ve 33205. sokaklarına sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Son günlerde sıcak asfalt çalışmaları yoğunlaştı

Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında özellikle kırsal mahalle yollarında yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Kırsalda yeni yollar açıldı, bozulan yollar onarıldı ve bazı yollar ilk kez asfalta kavuştu. Ürünlerin iç ve dış pazarlara hasarsız ulaşımı noktasında yol çalışmaları üreticilere önemli faydalar sağladı. Yol ve asfalta ciddi bütçeler ayırdıklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 20 Ekim’de muhtarlarla yaptığı bir toplantıda; “Anamur’dan Tarsus’a birçok önemli caddede sıcak asfalt çalışmamız başlıyor” dedi.

Sadece asfalt değil, yolla ilgili her şey yapılıyor

“Yolumuz Açık Olsun” sloganıyla yolları konforlu, güvenli ve yepyeni hale getiren Büyükşehir, çalışmalarını program dahilindeki farklı birçok noktada sürdürüyor. Ekipler ayrıca yol bakım ve onarım, yol genişletme, yeni yol açma, bordür parke, parke yol ve kaldırım çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir