Mevsim koşullarının uygun gitmesiyle birçok mahallede çalışmalar sürüyor

Akdeniz Belediyesi, ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt yama, kaldırım, kilit taşı, karo ve bordür yenileme çalışmalarına hız verdi. Fen işleri ekipleri, uzak yakın demeden mahallelere hizmet vererek ilçenin çehresini değiştiriyor, mahalle sakinlerinin gündelik hayatını kolaylaştırıyor.
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hazırladıkları plan ve program kapsamında, havaların da uygun gitmesiyle merkez-kırsal ayırımı yapmadan mahallelerde asfalt yama, kaldırım, kilit taşı, karo ve bordür yenileme hizmetlerini sürdürüyor.
Çay Mahallesi 6488, 6481 sokaklarda kilit taşı sökümü ve döşemesi çalışması ile harçlama-kumlama çalışmasını bitiren ekipler; Hal, Çankaya, Müfide İlhan, Yeni Mahalle, İhsaniye, Güneş, Mahmudiye, Gündoğdu Nusratiye mahallelerinin yanı sıra, Adanalıoğlu’nda Manolya Sokak ile İbrahim Rencüzoğulları İlkokulu önünde asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme çalışmaları yaptı.
İhtiyaç duyan her mahalleye hizmet veriliyor
Akdeniz Belediyesi fen işleri ekipleri, Turgut Reis Mahallesi’nde, özellikle Roman vatandaşlar için yapılan çok amaçlı kültür ve sanat evini de yakın bir zamanda tamamlamak için yoğun şekilde hizmet veriyor. Mahallelerinin çehresini değiştiren hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti.
Fen işleri ekipleri, hazırladıkları plan ve program kapsamında uzak yakın demeden yeni yol açma, asfalt serimi ve kaldırım yenileme ihtiyacı duyan her mahallede hizmet vermeye devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir