VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

sağlık, turizm ve tarım alanında hayata geçirdiği birçok proje ve yatırımı ile takdir topluyor.

İlçe merkezinden kırsal mahallelere kadar Toroslar’ın dört bir yanına hizmet götüren Başkan Yılmaz’ın hummalı çalışmaları devam ediyor.

Çopurlu, Musalı ve Doruklu Mahallesi sakinleri; mahallelerine yapılan asfalt serim, kilit parke taşı döşeme, meydan düzenleme, muhtarlık binası yapımı ve hizmetlerinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

“BU YOL ÇALIŞMASINI YILLARDIR HASRETLE BEKLİYORDUK”

Çopurlu Mahalle Muhtarı Canan Mor, yaptığı açıklamada yıllardır hasretle bekledikleri sıcak asfalt çalışması ile yollarının çok bakımlı olduğunu ve mahalle sakinlerinin mağduriyetinin giderildiğini belirterek; “Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çopurlu Mahallesi Kutlubey sokağımıza yaklaşık 30-40 yıldır sıcak asfalt ve bakım çalışmaları yapılmamıştı. Vatandaşlarımız yolda yürüyemiyor, çocuklarımız top oynayamıyordu. Başkanımızın mahallemize yaptığı asfalt çalışmalarıyla mahalle sakinlerimiz çok mutlu oldu. Bizlerin de yüzleri gülüyor artık” dedi.

“BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”

Musalı Mahalle Muhtarı Hüseyin Tek ise mahallelerinde devam eden asfalt serim çalışmalarının yanı sıra çevre düzenleme ve temizlik hizmetlerinin de düzenli olarak yapıldığını kaydederek; “Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a, mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde hizmetler aksamadan devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“YOLLARIMIZ, MUHTARLIK BİNAMIZ VE MEYDANIMIZ ÇOK GÜZEL OLDU”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın mahallelerine kazandırdığı meydanın, mahalle sakinlerinin ailecek oturabilecekleri, özel günlerinde hoşça vakit geçirebilecekleri güzel bir alan olduğunu söyleyen Doruklu Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir ise; “Yollarımız kilit parke ile kaplandı, muhtarlık binamız ve yeni meydanımız yapıldı. Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

“ATSIZ BAŞKANIMIZ, NE SÖZ VERDİYSE YAPTI”

Çopurlu, Musalı ve Doruklu Mahallesi sakinleri de mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek; “Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. Asfalt serim ve kilit parke çalışmalarıyla yollarımıza daha güvenli inip çıkabiliyoruz. Başkanımız ne söz verdiyse yaptı. Doruklu Mahallemizde muhtarlık binamız yoktu. Muhtarımızı yerinde bulabileceğimiz bir yer meydana geldi. Mahalle meydanımız yapıldı. Bağ ve bahçe yollarımız çok güzel oldu. Başkanımızla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN YILMAZ; “İLÇEMİZİN HER NOKTASINDA HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hemşehrilerinin daha rahat bir ortamda yaşamaları için hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ederek; “Tarih kokan, yeşil doğasıyla öne çıkan Toroslarımız, çok geniş bir alana sahip. Toroslar Belediyesi olarak 67 mahallemize hizmet götürmeye, vatandaşlarımızı dinleyip, istek ve önerilerini almaya devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalarda bizlerin her zaman yanında olan, desteklerini esirgemeyen, yüreklerini ortaya koyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Toroslarımıza hizmet yolunda gece gündüz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir