Tarsus’ta İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ın da katıldığı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünde verildi.
Eğitime Bölge Müdürü Yalçın, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, İşletme şefleri, işe yeni başlayan işçi ve sözleşmeli personel ile eğitim süresi dolan diğer işçiler katıldı.
Eğitimler, A sınıfı İş Güvenlik Uzmanı Zafer Kızıl, İş yeri Hekimi Dr. Cüneyt Taze tarafından verildi. Bölge Müdürü Yalçın ”Önlemek, ödemekten daha ucuz ve insanidir. Bu nedenle tüm personelimize İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda asgari eğitim ve koruyucu donanım verilmektedir. Kazaların % 88’i tehlikeli davranışlardan kaynaklandığından çalışanımızı eğittiğimiz zaman kazaların büyük oranda önleneceği aşikardır.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir