GELECEĞİN YILDIZLARINA FORMALARI HEDİYE EDİLDİ

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı spor kulübü bünyesinde mücadele eden sporcuların yanı sıra yaz okuluna gelen miniklere yeni sezon formalarını hediye etti.
Seyfi Ali Türkoğlu – Şafak Erdur Spor Tesisinde gerçekleşen forma dağıtım törenine ayrıca Mersin Milletvekili Ali Bozan, DEM Parti Akdeniz İlçe yöneticileri, Meclis üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Siraç Çalık, kulüp yöneticileri, antrenörler ile çocukların velileri katıldı.
Buluşmada Akdeniz Belediye Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ve Mersin Milletvekili Ali Bozan, farklı yaş ve kategorilerde mücadele eden geleceğin genç yeteneklerine yeni sezon formalarını hediye etti. Sporun ve sporcunun dostu bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayan Eş Başkan Sarıyıldız, hedeflerinin; uzman antrenörler desteğiyle yetenekli sporcular yetiştirerek spor camiasına kazandırmak olduğunu ifade etti.
“Çocuklarınızı yaz okullarına gönderin”
Sporcu çocuklarla sohbet ederek hayallerini soran ve ardından kısa bir açıklama yapan Eş Başkan Sarıyıldız; “Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Farklı yaş ve kategorilerden yüzlerce çocuğumuzu, yaz okullarımızdan faydalandırarak onları sporla tanışmanın gururunu antrenörlerimiz ve ailelerimizle birlikte yaşıyoruz. Değerli ailelerimizi, ücretsiz futbol, basketbol, tenis ve uzak doğu savunma sporları kursları ile yaz okullarında verdiğimiz spor eğitimlerine çocuklarını göndererek, onların içindeki yeteneği ve cevheri keşfetmeye, çocuklarımızın tatili verimli şekilde değerlendirmeye davet ediyorum” diye konuştu.
“Spora ve sporcuya desteğimiz katlanarak sürecek”
Geleceğin yıldızlarından tüm spor hayatlarında centilmence davranmalarını isteyen Eş Başkan Sarıyıldız, “Akdeniz Belediyesi olarak spor, sanat, eğitim ve kültür alanlarında gençlerimize ve çocuklarımıza destek ve etkinliklerimiz katlanarak devam edecek. Çocuklarımızı yetiştiren antrenörlerimize de değerli emekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Eş Başkan Sarıyıldız, forma dağıtımının ardından sporcu çocuklarla tek tek özçekim yaptı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir