AYHAN KIZILTAN CORONA’YI YENDİ

     Mersinlileri ve Mersin İş İnsanlarını sevindiren haber. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ın son korona virüs testi negatif çıktı.

Mersinlileri ve Mersin İş İnsanlarını sevindiren haber MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan’dan geldi. Korona virüs testi pozitif çıkan ve tedavi sürecine başlayan Kızıltan’ın son test sonucu negatif çıktı. Ayhan Kızıltan, “Çok şükür test sonucum negatif çıktı. Tedavi sürecinde #dualarınız, iyi dilekleriniz, ilginiz ve sevginiz en az ilaçlar kadar katkı sağladı melun virüsü yenmem de. Özgürlük ne güzel bir duyguymuş; bir odada yalnız başına 26 gün geçirdikten sonra ev içinde serbest dolaşıma geçmek harika bir duygu.” dedi .

Kızıltan’dan ‘Kurallara uyalım’ çağrısı

Tedavi sürecini Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde geçirdiğini belirten Kızıltan, “Gerçekten çok kaliteli bir tedavi süreciydi, binlerce teşekkür Tıp Fakültemize.

Tüm hastalarımıza şifa, herkese sağlık diliyorum. Aman kurallara çok disiplinli bir şekilde uyalım, malum maske, mesafe ve el temizliği.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir